Videografie

Videografie Timedia

Editare video profesională, prelucrare artistică, videoclipuri, emisiuni, evenimente, vlog-uri, aftermovie, party, nunți, botezuri, teaser, videoclipuri din foto/video din vacanțe, colaje albume, știri, reportaje, spoturi publicitare.


Editare Video: MAGIA FILMULUI

Cu o mare pasiune pentru film, edităm clipuri și generice, montaje foto, generice personalizate și prezentări în Premiere Pro, la o calitate superioară.

În filmele editate de noi am urmărit emoția și calitatea, iar abilitățile dobândite în timp au făcut ca pasiunea noastră să înflorească într-o viziune nouă, de eleganță și rafinament, emoție și inovație, originalitate și stil.

EDITARE VIDEO

Un film este emoția clipelor memorabile.
Dar cum să transmiți acest lucru?

Aici intervin talentul și viziunea noastră, creativitatea și experiența, simțul artistic și bunul gust, materializate în: trimming (tăierea momentelor cu mici imperfecțiuni), alegerea celor mai bune cadre, montajul acestora pe un fundal muzical atent ales, corecția culorii, a cromaticii și a luminozității, totul armonizat cu diferite efecte video speciale, care personalizează un montaj de excepție.

EDITARE NUNTA MAGICĂ

Editare video profesională pentru nunți full HD, filmate cu o cameră sau mai multe, în Adobe Premiere Pro.

Editarea materialului brut presupune: prelucrare artistică de bun gust, selectare cadre bune, stabilizare, corecție culori (WB) și sunet, fundaluri muzicale sincronizate pe imagine.

SAVE THE DATE

Edităm și montăm acest clip din foto/video anterioare nunții, ca o invitație modernă, pe care o veți posta pe rețelele de socializare, pentru a vă anunța intenția de a vă căsători.

Fiind un bun cunoscător al acestor rețele, montajul realizat de noi va trezi interesul, curiozitatea și simpatia și, de ce nu, vă poate aduce și notorietatea, dacă vă doriți o prezență marcantă pe internet.

Un film de 3 minute, mai ieftin decât sute de invitații tipărite, ingenios, amuzant, modern.

TEASER

Teaser este ca un sinopsis la un film de artă.

Într-un film de maximum 60 de secunde, montăm clipele memorabile ale nunții, momente captivante, de mare emoție, care vor trezi dorința de a vedea întreg evenimentul.

BEST MOMENTS

Este un clip de 3-5 minute, montat din secvențe alese cu dragoste și multă atenție, și montate cu inspirație și talent, pe o melodie de excepție, pentru a oferi imaginea unei nunți de vis.

SESIUNEA FOTO-VIDEO

Va avea o parte semnificativă în filmul nunții, ea aducând o mare diversitate, culoare și dinamism.

FILMUL NUNȚII

Pentru filmul nunții, cel ce va rămâne veșnic în amintirea clipelor de neuitat, realizăm un montaj de 2-3 ore, cu toate momentele importante selecționate în ordine cronologică, și frumos îmbinate și sincronizate pe o coloană sonoră memorabilă: pregătirea mirilor, cununia religioasă, ședința foto, petrecerea la restaurant.

Oricând îl veți revedea, filmul nunții va fi momentul retrăirii emoțiilor puternice din aceste clipe magice.

TRASH THE DRESS

Pentru acest moment în care ați scăpat de emoțiile inerente, ne canalizăm toată ingeniozitatea și inspirația, pentru a realiza un montaj de un farmec aparte, care sparge tiparele.

EDITARE BOTEZ

Un montaj artistic și profesional, din filmări și fotografii, care va face din ceremonia religioasă prin care bebelușul va primi taina sfântă a botezului, un moment magic, ce va rămâne în amintirea tuturor.

CLIP COMERCIAL

PROFESIONALISM este atributul editărilor de filme comerciale de succes, pe care le montăm cu originalitate și stil, rafinament, inovație și eleganță.

Alegeți succesul!

EDITARE EVENIMENTE - MAJORAT, PARTY, VLOG, AFTERMOVIE

Talent și experiență, simț artistic, o viziune nouă și modernă, eleganță, rafinament, inovație, originalitate și stil - sunt câteva din calitățile care ne recomandă pentru a edita și monta evenimentele marcante și memorabile, în filme artistice și profesionale ce vor rămâne peste timp.

ALBUME FOTO DIGITALE

Povestea Nunții, într-un album unic!

Aici veți regăsi mereu emoțiile și clipele de neuitat trăite în Taina Nunții voastre. Cu fiecare pagină, veți retrăi mereu, după ani și ani, acele momente unice în care s-a scris povestea voastră.

Albumul se realizează cu cele mai frumoase fotografii de la nuntă, dar se pot insera și mini-clipuri, sau orice momente pe care vreți să le puteți revedea oricând, pe filele acestui album minunat și nepieritor.

Poveste de Crăciun, în Albumul Amintirilor de neuitat!

Păstrați magia Crăciunului într-un album digital ingenios construit, filă cu filă, din cele mai minunate momente, pe care vreți să le revedeți oricând, sau să le trimiteți celor dragi, aflați departe.

Albumul este realizat sub forma unui clip magic, din fotografiile cele mai dragi, mini-clipuri, sau alte momente pe care vreți să le inserați.

Cu acest album digital veți fi mereu aproape de familia și prietenii aflați pe alte meleaguri, iar paginile albumului vor rămâne cele mai frumoase pagini de viață, peste ani.

Videoclipuri promovare Formația Moldovița din Iași și DJ Moroșanu din Madrid

Trimite-ne propunerea ta de proiect